BLACK FRIDAY KORTING  van €5 tot €20 korting!

€5 23BF5 vanaf €60  -  €10 23BF10 vanaf €89   -  €20  23BF20 vanaf €160 

Helaas is deze actie afgelopen.

€11,11 Singles Day Korting! Code: SINGLE24

Bij een bestelling vanaf € 89   -   Je hebt nog:  counter

€10 korting met code LOVEWLS24

Geldig vanaf €89 - De korting geldt niet op Adozan & pakketten

Vrolijk Pasen! - €10 korting met kortingscode OPE24

Deze code is niet geldig op kadobonnen, voordeelpakketten of Adozan producten. - Minimaal bestelbedrag €89

€10,- Pinksterkorting met kortingscode FDP24

Niet geldig op cadeaubonnen, voordeelpakketten & Adozanproducten - Minimum bestelwaarde vanaf €89,-

De actie is inmiddels helaas verlopen.

€5 Spookachtige HALLOWEEN Korting vanaf €59

CODE: SPOOKY  - Deze korting is nog counter geldig

Blue Monday aanbieding - Alleen vandaag 10% korting op alle WLS-Producten

De korting is al in de prijs inbegrepen, pakketten zijn uitgesloten van extra korting

Nog t/m 17 november: 15% korting op calcium+D3

De korting is al in de prijs verwerkt!

Hoera! Melanie is jarig - Deze hele week 15% korting op alles van het WLS-merk

De korting is al in de prijzen verwerkt. Voordeelpakketten zijn uitgesloten van de actie.

20% Koningsdagkorting op alle producten van WLS-merk

De korting is al in de prijs verwerkt
Nog counter geldig 

€10,- Pinksterkorting op alles! Kortingscode FDP2023

Minimum bestelwaarde vanaf €89  - deze actie is geldig tot en met maandag 29 mei 23.59u

Keto Taartrecept

Keto chocoladetaartrecept

WLS Keto SuperChocoladeCheesecake

Je bent maar 1 keer per jaar jarig en wie jarig is trakteert. Toch?
Ook als je een Ketodieet doet, heb je weleens behoefte aan een traktatie.
Trakteer jezelf op deze heerlijke taart, helemaal KetoProof.

Ingrediënten voor de bodem:

  • 125 gram amandelmeel
  • 25 gram cacao
  • 45 gram gesmolten roomboter
  • 50 gram Erythritol of andere zoetstof naar smaak

Ingrediënten voor de vulling:

  • 170 gram 85% pure chocolade
  • 15 gram roomboter
  • 7 pakjes Mon Chou Roomkaas - een voordeligere roomkaas kan ook, maar dit is de ster van de show en Mon Chou is erg lekker in zoete taarten
  • 50 gram Erythritol of andere zoetstof naar smaak
  • 50 gram ‘poedersuiker’ zoetstof, Tip: erythritol kun je ook in de blender malen tot poeder.
  • 1 theelepel vanillearoma
  • 3 flinke eieren
  • 25 gram cacao
  • 75 ml ongeklopte slagroom
  • 2 theelepels roomboter (om de rand mee in te vetten)

Ingrediënten voor de Topping:

  • 180 ml ongeslagen slagroom
  • 50 gram Erythritol of andere zoetstof naar smaak
  • 85 gram 85% pure chocolade  (in stukjes gehakt)

Bereidingswijze:
Bodem:

Oven voorverwarmen op 160° (Hetelucht). Bekleed de springvorm met een bakpapiertje.
Mix het amandelmeel, de cacao, zoetstof en als laatste de gesmolten boter. Druk het met de achterkant van een lepel op de bodem van een springvorm van 22-25 cm.
Bak de bodem 10 minuutjes.
Laat afkoelen. Klik daarna de rand even los om die in te smeren met de roomboter.

Vulling:

Voor de vulling laat je eerst in een klein pannetje de chocolade smelten met de boter. Rustig doorroeren en zodra het een mooie egale massa is apart zetten. Klop in een grote kom de roomkaas een beetje luchtig. Voeg de zoetstof en vanillearoma toe. Daarna 1 voor 1 de eieren erdoor mixen. Als laatste de cacao, slagroom en het chocolade-botermengsel tot alles goed gemengd is.

Zet de oven weer aan, maar nu op 150°
Zet een diepe bakplaat of ovenschaal met heet water onderin de oven. Dit zorgt ervoor dat de cheesecake gelijkmatig bakt.

Verspreid de vulling over de bodem met een spatel. Bak de taart in ongeveer 60 minuten gaar tot het midden nog een beetje wiebelig is. Een kwartier laten staan met de deur open. Uit de oven halen en nog eens 15 minuutjes laten afkoelen, dan in de koelkast zetten voor minstens 3u.

Topping:

In een klein pannetje de slagroom verwarmen tot je bubbeltjes ziet. De vanillearoma, zoetstof en gehakte chocolade toevoegen. 5 minuutjes laten staan. Daarna met een garde goed doorroeren. Het wordt een mooie donkere massa. Dat giet je over je cheesecake, het mag best van de cake afdruipen. Lekker met een paar framboosjes en een toefje ongezoete slagroom.

Dit recept hebben wij zelf uitgeprobeerd.
Een klein puntje vult al enorm. Uit ervaring weten we dat je er met gemak 20-24 puntjes uit snijdt.
Invriezen werkt ook prima!

Bron van het recept:

https://lowcarb-rita.nl/death-by-chocolate-cheescake/

https://alldayidreamaboutfood.com/low-carb-death-by-chocolate-cheesecake/